Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Betegelde nis in je badkamer? Nu nog eenvoudiger met Schlüter Kerdi- Board

    Betegelde nis in je badkamer? Nu nog eenvoudiger met Schlüter Kerdi- Board

    Ben je opzoek naar een mooie, betegelde nis voor je badkamer? Dan zijn de voorgevormde Kerdi-Board nissen van Schlüter de perfecte oplossing! Het plaatsen van een Schlüter inbouwnis in je badkamer is met de multifunctionele tegelplaatsingsondergrond nog nooit zo eenvoudig geweest. In deze blog nemen we je mee hoe je het gebruikt en wat je moet doen om de ideale nis in je badkamer te maken! Het hele assortiment van Kerdi-Board nissen kun je hier bekijken!

    Wat is een inbouwnis?

    Wanneer je aanpassingen wilt maken in je nieuwe of bestaande badkamer, loop je al gauw tegen het probleem aan waar al je shampooflessen en andere douchespullen moeten staan. Een inbouwnis is hier de perfecte oplossing voor! Dit is namelijk een soort holte in de muur waar je dus spullen voor je badkamer kunt opbergen. Een voordeel hiervan is dat het de ruimte van je badkamer optimaal benut.

    Waarom een inbouwnis?

    Naast dat het natuurlijk een erg praktische oplossing is omdat het veel ruimte bespaard, is een inbouwnis enorm decoratief en stijlvol. Omdat nissen relatief nieuw en populair zijn wordt het vaak ook als een speciale functie beschouwd. Dit kan dus eventueel ook nog een extra verkooppuntje zijn, mocht je je huis op een gegeven moment weer verkopen.

    Waterdicht & met verlichting

    Een van de grootste voordelen van deze inbouwnissen is dat ze veilig en duurzaam zijn. De waterdichte materie zorgt ervoor dat er geen water of vocht kan binnendringen in de wanden of vloeren in je badkamer. Zo gaan de LED-strips enorm lang mee en voorkomt dit natuurlijk schade, schimmel en andere problemen die kunnen ontstaan door overmatig vocht.

    Voordelen

    Voor een doe-het-zelf-er is de Kerdi-Board-N een uitstekende keuze. Doordat je de nis plaats en er daarna tegels over heen legt, heb je geen geflater meer met … . De Kerdi-board is van zichzelf enorm makkelijk te monteren. En scheelt in montage in vergelijking met andere nissen enorm veel tijd en materiaal. Door de nis te betegelen, kun je hem volledig aanpassen aan jouw gewenste afmetingen.

    Ook goed in combinatie met

    Creëer nog meer ruimte voor je shampooflessen met een Planchet . Deze zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren die je perfect 1-op-1 kunt afstemmen met je tegenprofielen. Plaats hem gemakkelijk in het midden van de nis zodat je producten georganiseerd blijven en niet door de nis verspreid raken.


    De nissensets met warm- en neutraal wit, kun je aanpassen op een externe schakelaar. Met een Liptotec Bluetooth-receiver + afstandsbediening kun je de lichtsterkte aanpassen van de LED-strips. Nissensets met RGB+ beschikken over meerdere kleuren dan alleen wit, zodat je de gewenste kleur naar eigen smaak en wens instellen. Daarvoor heb je altijd de extra Bluetooth afstandsbediening nodig.

    Licht in een nis

    Hoe wordt de nis geplaatst?

    1. Allereest is het belangrijk om de grootte van de nis te bepalen. Dit hangt natuurlijk af van voorkeur en van de beschikbare ruimte in je badkamer. Door een kijkje in ons assortiment te nemen, krijg je een aardige indruk van welke soorten populair zijn en welke maten wij beschikbaar hebben.
    2. Bevestig de nis eenvoudig met de bijgeleverde lijm en schroeven
    3. Plaats de door jouw gekozen tegels op het Kerdi-Board met tegellijm en voegmiddel en laat de tegels drogen.
    4. Plaats eventueel nog een rand om de nis heen en kit de rand netjes af.

    Productenvergelijker 0
    Openen