Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Het is herfst! Tijd voor een fijne radiator...

    Het is herfst! Tijd voor een fijne radiator...


    Vandaag is het herfst! Of eigenlijk begint die vanavond om 21.21. Vanaf dat moment is het voor mij tot aan de lente elke dag sweater weather, drink ik mezelf continu misselijk aan Pumpkin Spice lattes en zitten wij thuis elke zaterdagavond met van die toffe vintage wollen dekens rond een vuurtje op het terras lekker Pinteresty te zijn, genietend van een heerlijke hot toddy of warme appelcider. Ook als de mussen van het dak vallen.

    (dit ben ik straks)

    Weet je waar het vanaf vandaag nog meer tijd voor is? Om de verwarming weer aan te zetten! Daarom leek vandaag mij een uitstekend moment om eens over handdoekradiatoren te kletsen. Want als het buiten weer koud wordt, is de badkamer vaak een van de eerste ruimtes in je huis die ook koud gaat aanvoelen. Dat komt omdat hij meestal van boven tot onder bekleed is met tegels, en dat is nou eenmaal niet heel erg cosy.

    mood-board-fall-radiators.jpg


    Hoe los je dat op? Met een fijne handdoek radiator! Niet alleen kun je die gebruiken om de ruimte wat bij te verwarmen, maar je hebt dan ook nog eens altijd lekker warme handdoeken om jezelf in te hullen als je uit de douche stapt.

    Wat zijn de trends?

    Als je overtuigd bent van de toegevoegde waarde, dan is het misschien wel fijn om een beetje te weten wat op dit moment trendy is in handdoekradiator-land. Want ja, er zijn trends!

    Zwarte handdoekradiatoren

    Mat-zwart, om precies te zijn. Dat is natuurlijk al een poosje helemaal hip in de badkamer en we zien dat er steeds meer producten in deze chique tint worden uitgevoerd. Zo ook handdoekradiatoren.  Voorbeeldje: links een supermooi en sfeervol exemplaar, de Emma van Instamat; rechts de stylish Elara van Wiesbaden.

    Mat-zwarte handdoekradiator Emme van Instamat
    Mat-zwarte handdoekradiator Elara van Wiesbaden


    Donkerbruine/bronskleurige handdoekradiatoren

    Deze trend is mijn favoriet op dit moment. Ten eerste is het origineel, anders dan anders. Ten tweede heeft deze kleur een soort van understated glamour over zich die net wat subtieler is dan bijvoorbeeld goud of messing. En als laatste: herfstigere kleuren zijn er niet.

    Links de Blinq Manius die zeer binnenkort in ons assortiment zal verschijnen en rechts de prachtige Leden PR van Instamat (voor beiden kun je bij interesse even contact opnemen met onze klantenservice).

    Roestbruine radiator Blinq Manius
    Leden PR radiator van Instamat


    De handdoekradiator die zoveel meer is dan een handdoekradiator

    Ja, dat lees je goed. Steeds meer zien we dat fabrikanten spelen met zowel de vorm als de functie van hun handdoekradiatoren. Instamat demonstreert dit prachtig met haar Serie T radiatoren. Een vensterbank? Een hoge kast? Een plank voor snuisterijen? Je zou niet denken dat dit ook nog radiatoren zijn, maar dat zijn het dus wel.

    Witte, verticale radiator van Instamat uit Serie T
    Geel-groene verticale radiator uit serie T van Instamat
    Horizontale radiator van Instagram uit Serie T


    Zowel met de kleur als de functie en vormgeving van je nieuwe radiator kun je je badkamer lekker herfst-proofen. Want dit is Nederland, dus 💯dat

    binnen de kortste keren omslaat in


    Maar dan zit jij er in ieder geval lekker knus bij.

    Productenvergelijker 0
    Openen