Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, vanavond in huis* 5543 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, vanavond in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Mooi merk: Hotbath

    Mooi merk: Hotbath


    Vandaag gaan we het hebben over een van onze grootste en best verkochte merken: Hotbath. Hotbath maakt kranen, maar het zijn niet zo maar kranen: het zijn juwelen van kranen. Telkens als Hotbath nieuwe kranen introduceert, doen wij hier op kantoor een vreugdedansje. Want iedere keer overtreft het merk zichzelf wéér. Italiaanse perfectie, noemt Hotbath dat zelf. Nou, dat is te zien!

    Wat voor kranen maakt Hotbath dan? Nou, alle soorten. Wastafelkranen, douchekranen, keukenkranen, badkranen en ook douchesets. En één van de dingen die wij zo tof vinden aan dit merk, is dat Hotbath er altijd voor zorgt dat hun series, elk met zijn eigen kenmerkende ontwerp, alle kranen bevatten die je nodig zou kunnen hebben in de badkamer. Zo kun je dus alle kranen heel eenvoudig op elkaar afstemmen en hoef je nooit te twijfelen of je badkraan wel bij je doucheset past.

    Hotbath heeft zelf een aantal technologieën ontwikkeld die haar kranen niet alleen mooi, maar ook technisch hoogwaardig, ecologisch verantwoord en super duurzaam maken. Zo is er het Shower Power System, dat ervoor zorgt dat je met minimaal waterverbruik toch heel erg comfortabel kunt douchen. Een tweede waterbesparende technologie is hun EcoAir, die water met lucht mengt. Het Flower Power System zorgt dat je niet onnodig warm water verspilt, en het 3+3 inbouwsysteem maakt het de badkamerinstallateur heel makkelijk om alle kranen te plaatsen. Dat scheelt hem of haar, en jou dus ook weer!

    Alle kranen van Hotbath worden in Italië gemaakt want, zo zeggen ze zelf, daar zitten nu eenmaal de beste specialisten "op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen". Wij geloven ze meteen.

    hotbath1.jpg
    hotbath-cobber-x.jpg


    Eén van de nieuwste series van Hotbath is de Cobber X: "De ruwe gravure maakt Cobber X stoer en opvallend binnen iedere badkamer en keuken. De ruwe ambachtelijke afwerking van de hendel, geeft Cobber X een eigen karakter." Je ziet het op de foto's: daarmee is niets teveel gezegd. En zoals we het van Hotbath gewend zijn, is ook deze serie weer verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren: Chroom, Geborsteld Nikkel, Mat Zwart en Geborsteld Messing PVD. Geen enkel excuus dus - Hotbath is er voor iedereen!

    Productenvergelijker 0
    Openen