Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis* 5543 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Soorten dieptes van een wastafel

    Soorten dieptes van een wastafel

    In plaats van de lengte van een wastafel wordt er ook wel gesproken van de diepte van een wastafel. Maar met de diepte van een wastafel kunnen twee dingen worden bedoeld: De afstand van de achterkant tot de voorkant van de gehele wastafel of de afstand van de voorkant van het wateropvang gedeelte tot de achterkant van dat gedeelte.

    Diepte voorsprong

    De afstand van de voorkant tot de achterkant van de gehele wastafel noemt men de diepte voorsprong. Samen met de breedte en de hoogte worden de afmetingen van de buitenkant van een wastafel bepaald.

    Diepte kom

    Tegenover de afstand van de gehele wastafel, is er ook de afstand van de voorkant van het wateropvang gedeelte tot de achterkant van het wateropvang gedeelte. Dit wordt de diepte kom genoemd. Het gaat hier dus niet om de afstand van de gehele wastafel, maar om een gedeelte van de wastafel. De diepte van de kom wordt ook wel gezien als een extra afmeting, aangezien het vaak alleen gaat over de diepte voorsprong.

    Productenvergelijker 0
    Openen