Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Top 5 – best verkochte wastafelkranen

    Top 5 – best verkochte wastafelkranen

    Bij Badkamerxxl bieden wij een zeer groot assortiment kranen aan. Van heerlijke stortdouches tot handigen wastafelkranen en kokendwaterkranen. De kranen zijn stuk voor stuk van vooraanstaande merken en zijn van goede kwaliteit. Want ondanks het grote aanbod vinden wij het belangrijk dat het product wat je aanschaft moet voldoen aan je verwachtingen.

    Om je een beetje te helpen met de keuze van een wastafelkraan, nemen we je in deze blog mee naar de TOP 5 best verkochte wastafelkranen. Zit er niet tussen wat je zoekt? Geen probleem, want in onze webshop vind je nog zo’, 375 andere wastafelkranen! Daar zou toch wel iets tussen moeten zitten wat jij zoekt!

    Top 5 best verkochte wastafelkranen

    1. Hotbath Cobber CB006 inbouw wastafelkraan

    De prachtige inbouwkraan is van het oerhollandse merk Hotbath. De inbouw wastafelkranen van dit merk zijn onze meest verkochte kranen van het complete Hotbath assortiment. De Cobber serie heeft een elegante look door de slanke vormgeving van de kraan. De finish bepaald je zelf door te kiezen voor chroom of geborsteld nikkel. Zo geef jij je persoonlijke draai aan deze kraan.

    De Hotbath kranen bevatten volledig messing onderdelen. Hierdoor krijgen ze een zware kwaliteit en daarnaast worden de kranen van Hotbath altijd als complete set geleverd. Dat betekent dat naast de kraan ook het inbouwdeel en afbouwdeel bij de prijs is inbegrepen. Bij veel andere merken moet dit vaak nog apart worden bijgekocht.

    Een opbouw wastafelkraan is de perfecte keus wanneer je deze wilt combineren met een wastafel of badmeubel zonder kraangaten. Het voordeel is dat je de wastafel zo vrij houdt en makkelijk schoon kunt maken. Doordat de inbouwkraan, die aan de muur wordt bevestigd, zich hoger bevindt dan een opbouw wastafelkraan, is er ook meer ruimte beschikbaar voor het vullen van een emmer wat.

    Hotbath Cobber CB006 inbouw wastafelkraan

    2. Blinq Gesina wastafelkraan

    De Blinq Gesina is een elegante kraan die op de wastafel wordt bevestigd. Het merk Blinq is naast BEWONEN het huismerk van Badkamerxxl en heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een fijn voordeel van het Blinq huismerk is dat de prijzen erg fijn zijn! En ondanks de lagere prijzen van dit merk is de kwaliteit net zo goed als veel andere merken.

    De Blinq Gesina wastafelkraan is gemaakt van metaal. Een oersterk materiaal wat lang mee gaat. De Blinq Gesina pas je gemakkelijk aan bij de stijl van je badkamer door de juiste kleur te kiezen. Want naast de matzwarte wastafelkraan is deze kraan ook in andere kleuren verkrijbaar. Zo is de kraan verkrijgbaar in met de welbekende verchroomde finish. Liever iets uniekers? Wat dacht je van geborsteld koper voor een stoer effect of mat wit voor de moderne badkamer?

    Blinq Gesina wastafelkraan

    3. Hotbath Cobber CB003MC wastafelkraan

    Een absolute topper onder de zwarte wastafelkranen is deze mooierd van Hotbath! Met zijn strakke vormgeving misstaat hij niet in de moderne badkamer. Deze kraan stal onlangs nog de show in de badkamer van Muk. Nieuwsgierig? Je kunt deze Hotbath kraan, en mooie bijpassende douchekraan hier teruglezen.

    Is zwart toch niet helemaal jou ding? Deze kraan is in maar liefst 12 kleuren verkrijgbaar! Wil je weten welke kleuren dit allemaal zijn? Neem dan even een kijkje in de webshop om alle kleuren met elkaar te vergelijken.

    Hotbath Cobber CB003MC wastafelkraan

    4. Hansgrohe Talis E

    Een goede kraan, zonder te veel poespas of bijzondere finishes. De Talis kraan van Hansgrohe is zo’n kraan. Een favoriet onder de wastafelkranen. Met de hendel bedien je gemakkelijk de temperatuur en de sterkte van de waterstraal.

    De Hansgrohe kraan is uitgevoerd met EcoSmart technologie. Dit zorgt er voor dat je tot 60% minder water gebruikt dan dat je misschien gewend bent. En dat terwijl je het comfort behoudt van een fijne, krachtige waterstraal. Met EcoSmart wordt er maximaal 5 liter water per minuut door de kraan naar buiten gebracht. Bij traditionele wastafelkranen zonder waterbesparing kan dit wel 13 liter per minuut zijn! Hoe het werkt? Dankzij de toevoeging van lucht in de waterstraal krijg je een bruisende, krachtige waterstraal.

    Hansgrohe Talis E

    5. Clou Kaldur 2-gats wastafelkraan

    Deze kraan heeft een andere look van de andere kranen uit deze lijst. Want met zijn strakke hoeken is dit een kraan een met een stijlvolle uitstraling en bieden uitstekende prestaties.

    De Clou kraan is uitgevoerd met een chroom finish en wordt bediend met een subtiele hendel die zich bij de uitloop van de kraan bevindt. Wanneer je wastafel geschikt is voor een tweegats wastafelkraan heb je bij de Clou Kaldur de keuze voor een linker- of rechter uitvoering.

    Clou Kaldur 2-gats wastafelkraan

    Productenvergelijker 0
    Openen